Best Answer

Before getting to the answer, Let me say that I assume you are not 24 years old or you would know how to figure that one out, so here is the procedure . . .

Each year has 365 days in it.

Multiply 365 times 24 to get 8760.

There is only one case where you won't have exactly 6 leap years in a 24 years period. We'll get to that in a moment. Assume there ARE 6 leap years in this period of time. . .

8760 plus 6 = 8766 days in 24 years.

However, if the 24 year period spans a century mark that is NOT divisible by 400, then there are only 5 leap years in that 24 year period, so there will be only . . .

8760 plus 5 = 8765 days in that 24 year period.

More answers

There are 365 days in a year. 365 X 24 = equals 8,760. However, this is not quite accurate when you consider leap years which would have 366 days. At least by the Gregorian calendar.

There are 365 days in a year. 365 X 24 = equals 8,760. However, this is not quite accurate when you consider leap years which would have 366 days. At least by the Gregorian calendar.

There are 365 days in a year. 365 X 24 = equals 8,760. However, this is not quite accurate when you consider leap years which would have 366 days. At least by the Gregorian calendar.

There are 365 days in a year. 365 X 24 = equals 8,760. However, this is not quite accurate when you consider leap years which would have 366 days. At least by the Gregorian calendar.

There are 365 days in a year. 365 X 24 = equals 8,760. However, this is not quite accurate when you consider leap years which would have 366 days. At least by the Gregorian calendar.

There are 365 days in a year. 365 X 24 = equals 8,760. However, this is not quite accurate when you consider leap years which would have 366 days. At least by the Gregorian calendar.

Q: How many days are 24 years?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about TV & Celebs

yes she was born on January 17, 1967 shes 45 years and 7 days now (today is January 24, 2012

Richard Attenborough was 90 years old when he died on August 24, 2014 (5 days before his birthday). (birthdate: August 29, 1923).

He is 24 years old.

Mark "The Undertaker" Calaway is 52 years old (birthdate: March 24, 1965).

Spongebob is 24 years old because according to "spongepeida", he was born in 1986. Patrick Star is 24 years old as well according to "spongepedia."

Related questions

402,464 years and 24 days if you include leap years. 402,739 years and 265 days if you don't, which would be the wrong way to do it.

9.1 years * 365 = 3321.5 days 3321.5 days * 24 = 79,716 hours.

123456789 / 60 = minutes minutes / 60 = hours hours / 24 = days days / 365 = years years = 3.91

there are 24 hours in a day 1.7 million/24 = 70,833 days which is 194 years

365 days in a year x 100 = 36,500 24 leap years so 24 + 36,500 = 36,524 days

There are 24 hours in a day. There are 365 days in an average year. Do the math.(24 X 365)

From 1 January 1959 to 24 February 2008. 49 years, 1 month, and 24 days.

Answer: A single day has 24 hours. So 137000 hours is 137000/24=5708.3 days, or 15.63 years. Hope this helps

well 24 hrs per day= 3x 24= 72 so 72 hrs in 3 days. for 5 days its 24x5=120

21,086,288 minutes / 60 = 351,438.13 hours / 24 = 14,643.255 days / 365.24 = 40.09 years

How many days are in 24 business hours

Straddling any two years, and including the start and end date in the calculation, there are 93 days between the two dates.