Q: What is the difference between 12hr clock and 24 hr clock?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

On a military (24-hr) clock, 15 degrees. On a normal, everyday (12-hr) clock, 30 degrees.

36 - 12 = 24

The difference is 7/24 .

31

The GCF of 24 and 120 is 24. The LCM of 24 and 120 is 120. Therefore the difference between the GCF and LCM = 120 - 24 = 96

Related questions

12hr clock = 12 ÷ 4 = 3 12hr clock (clockwise) = 12, 3, 6, and 9. 24hr clock = 24 ÷ 4 = 6 24hr clock (clockwise) = 24, 6, 12, and 18.

The difference between 12 hour clock and a 24 hour clock is that when you say 1:00am for a 12 hour clock you would say 0100 hours

A twelve hour clock has 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 and is the standard form time clock. A 24 hour clock has times starting at 1-12, but after it will start with 13 as 1 p.m. all the way to 24 or 00 as 12 midnight.

12 hour clock's have am and pm. 24 hour clock's (military time) is 00:00 through 23:59. Midnight on a 12 hour clock is 12:00am, on a 24 hour clock is 00:00. So 23:59 would be 11:59pm.

Press the down button on the back of the clock to go between 12 hour & 24 hour.

On a military (24-hr) clock, 15 degrees. On a normal, everyday (12-hr) clock, 30 degrees.

120 - 24 = 96

36 - 12 = 24

The answer is 24.

9

10

120 - 24 = 96