Study guides

☆

Q: How many months are you if you are 31 weeks pregnant?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other

a month can be 30, 31 days. so, 30 divided by three is ten. so, about ten weeks.

40 weeks is 10 months. is wrong Pregnancy is 9 months. Every month but february has about 4 and a half weeks in it (not 4 weeks). 4 weeks is 28 days, and usually months have 30 or 31 days. Also, you are really only pregnant for 38 weeks. The baby's gestational age is calculated from the first day of the mother's last period, which is about 2 weeks BEFORE conception (I know, it's weird). So you are pregnant almost exactly 9 months. 40 weeks = 9 months ¦ 4.445 weeks = 1 month

2 months because 12 weeks = 84 days 1 month can have 28, 29, 30 or 31 days february + march + april = 28 + 31 + 30 = 89 days (is the minimum in 3 months) june + july + august = 30 + 31 + 31 = 92 days (is the maximum in 3 months) julay + august + september = = 92 days december + january + february = 31 + 31 + 28(29) = 90(91) april + may + june = 30 + 31 + 30 = 91 ... so in 12 weeks are 2 months 3 weeks and few days (1 to 4 days) by:Jernej

Thirty-one weeks is seven and one quarter months. It is not seven and three-quarters months because 31 weeks X 7 days in a week / 30 days in a month = about 7.25.

Yes, it is. It's because the baby is taking up more and more space in your uterus and this pushes the stomach upwards, squashing it and making less room in it for food

Related questions

7 months 3 weeks

31 weeks = 7 months and 1 week.

31 weeks is 7 monts and three weeks!

a month can be 30, 31 days. so, 30 divided by three is ten. so, about ten weeks.

It is 31 months and 23 days.

It is 31 months and 23 days.

A month is 30-31(29/28 February) days about 4 weeks in a month so 29 weeks... 28 divided by 4=7 7 months plus the 29th week answer: 7 months and 1 week

40 weeks is 10 months. is wrong Pregnancy is 9 months. Every month but february has about 4 and a half weeks in it (not 4 weeks). 4 weeks is 28 days, and usually months have 30 or 31 days. Also, you are really only pregnant for 38 weeks. The baby's gestational age is calculated from the first day of the mother's last period, which is about 2 weeks BEFORE conception (I know, it's weird). So you are pregnant almost exactly 9 months. 40 weeks = 9 months ¦ 4.445 weeks = 1 month

40 weeks is 10 months. is wrong Pregnancy is 9 months. Every month but february has about 4 and a half weeks in it (not 4 weeks). 4 weeks is 28 days, and usually months have 30 or 31 days. Also, you are really only pregnant for 38 weeks. The baby's gestational age is calculated from the first day of the mother's last period, which is about 2 weeks BEFORE conception (I know, it's weird). So you are pregnant almost exactly 9 months. 40 weeks = 9 months ¦ 4.445 weeks = 1 month

2 months because 12 weeks = 84 days 1 month can have 28, 29, 30 or 31 days february + march + april = 28 + 31 + 30 = 89 days (is the minimum in 3 months) june + july + august = 30 + 31 + 31 = 92 days (is the maximum in 3 months) julay + august + september = = 92 days december + january + february = 31 + 31 + 28(29) = 90(91) april + may + june = 30 + 31 + 30 = 91 ... so in 12 weeks are 2 months 3 weeks and few days (1 to 4 days) by:Jernej

If you have been pregnant for 25 weeks, you are approximately 6 months pregnant. Below is a small chart that will help you. TRIMESTER 1 Month 1 = Weeks 1-4 Month 2 = Weeks 5-8 Month 3 = Weeks 9-13 TRIMESTER 2 Month 4 = Weeks 14-17 Month 5 = Weeks 18-21 Month 6 = Weeks 22-26 TRIMESTER 3 Month 7 = Weeks 27-30 Month 8 = Weeks 31-35 Month 9 = Weeks 36-40

That is two months, two weeks, and 5 days (as little as 3 if the previous months had 31 days).

People also asked