Best Answer

Good question. It would depend on how fast you walked. If you walked 3 miles per hour then it would take you 40 hours. (3x40=120) That doesn't sound like very long does it? But figuring that you have to rest, eat and drink, and get rid of what you ate and drank, it will take you longer. If you walk at 3 miles per hour and walk for 10 hours a day you will cover 30 miles a day. (3x10=30) And in four days you will reach your destination. (30x4=120).

More answers

The time it takes to walk 120 miles would depend on the individual's walking speed. On average, a person walks at a pace of about 3 miles per hour, which means it would take roughly 40 hours to walk 120 miles.

The average human walks at a speed of 3mph and a day is 24 hours long. Therefore a human would be able cover around 72 miles walking non-stop for a day. However, human's require rest and sustenance so the actual distance covered would be closer to half that, around 36 miles per day.

That depends on the speed the object will travel at. If it moves at 120 miles per hour, it will take only 1 hour. If it travels at 60 miles per hour, it will take 2 hours.

About 23 hours at 3.1 miles per hour.

Lvl 1

Hello you could possobly do this within 24 hours depending on on how breaks and stoppage time you have some people do this within half a day depending on your pace.

Lvl 1

3 days

Lvl 1

12

Q: How long would it take a human to walk 120 miles?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Natural Sciences

It would take approximately 4352 hours to travel 238857 miles at a speed of 55 miles per hour.

It would take 14 hours.

1.14hours.

It would take 36 minutes to travel 60 miles at a speed of 100 miles per hour.

It would take about 4 hours and 40 minutes.

Related questions

100 Days, or 2400 Hours.

How long does it take to walk 0.21 miles

If you were to take out all the nerves in the human body and line them up end to end, they would extend for over 45 miles.

Manhattan is 13.4 miles long. The average human walks approximately 3-4 miles per hour, thus it would take: 13.4 miles Ã· 3 miles/hr = 4.47 hours at 3 miles/hr. 13.4 miles Ã· 4 miles/hr = 3.35 hours at 4 miles/hr.

The average human walk speed is about 3.1 miles per hour, so walking 1.8 miles should take about 35 minutes for the average human.

It would take about three days.

it would take about 1,000 miles

14 hours

It would take 1.5 hours.

That depends on your speed.

How long it would take to travel 6785 miles on a plane varies depending on the speed of the plane. At about 600 miles per hour, it would take just over 11 hours to travel this distance.

It would take 2 hours to go 100 miles at 50 miles per hour.