Q: How many minutes is 75 seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 75 minutes is equal to 75 x 60 = 4500 seconds.

75 * 60 = 4500 seconds It is the correct answer

1 minute = 60 seconds 1.25 minutes = 75 seconds.

75 days 1800 hours 108,000 minutes 6,480,000 seconds

4500 seconds / 60 seconds in a minute = 75 minutes /60 minute in an hour = 1.25 hours

Related questions

75 minutes*60 seconds = 4500 seconds

75 seconds = 1.25 minutes

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 75 minutes is equal to 75 x 60 = 4500 seconds.

75 * 60 = 4500 seconds It is the correct answer

1 minute = 60 seconds 1.25 minutes = 75 seconds.

75 years = 27393 days = 657432 hours = 39445920 minutes = 2366755200 seconds

.75*60 = 45 seconds

75 days 1800 hours 108,000 minutes 6,480,000 seconds

Either: 60/75 = 0.8 minutes per question or 75/60 = 1.25 questions per minute.

4500 seconds / 60 seconds in a minute = 75 minutes /60 minute in an hour = 1.25 hours

75 minutes - 60 minutes = 15 minutes or 900 seconds or 1/4 hour.

75 + 45 = 120 = 60 + 60 two minutes