Best Answer

3 hrs & 34 minutes is the same as 3.56666666666 hours. Divide this into 90 km and your answer is 25.233645 km/h (average)

Study guides

☆☆

Q: What is the average speed in kilometer per hour of a car that travels 90 kilometers in 3 hours 34 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

14.634 kilometers per hour.

If we divide 575 kilometers by 50 minutes we can find how fast the plane travels per minute.575/50 = 11.5We know the plane travels 575 in 50 minutes, but we need to know how far it travels in 60 minutes. Knowing that it travels 11.5 kilometers per minute, we can multiply that by 10 and add it to 575.11.5*10=115115 + 575 = 690 km

If there are 1000 meters in a kilometer and a runner travels 125 meters per minute, that would mean the runner could travel one kilometer in 8 minutes (1000 / 125 = 8). If the runner is going to run 10 kilometers it would take (10 * 8) or 80 minutes to finish the 10 kilometers.

sixty

0.5m/km Divide meters fall (200) by kilometers flowed (400).

Meters per Kilometer M/K 2000 / 250 = 8 meters per kilometer

60 KPH

Hint: 10000 meters = 10 km, 30 minutes = ½ hour... 10,000 meters in 30 minutes = 10 kilometers per 0.5 hour = 20 kilometers per hour

Ss

Global winds travel thousands of kilometers in steady patterns

Hint: There are 60 minutes in an hour...

It is 409764