Best Answer

567 miles

27x21=567

Lvl 2

More answers

567 miles

Q: Jason's dad's car can go 27 miles on each gallon of gas. When the tank is full the car hold 21 gallons of gas. If the car is going 55 miles per hour how far can it go on one full tank of gas?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

35!

10.3 miles @ 20 miles per gallon = 10.3/20 = 0.515 gallons.@ 3.96 a gallon that will cost 2.04 (approx).10.3 miles @ 20 miles per gallon = 10.3/20 = 0.515 gallons.@ 3.96 a gallon that will cost 2.04 (approx).10.3 miles @ 20 miles per gallon = 10.3/20 = 0.515 gallons.@ 3.96 a gallon that will cost 2.04 (approx).10.3 miles @ 20 miles per gallon = 10.3/20 = 0.515 gallons.@ 3.96 a gallon that will cost 2.04 (approx).

If you use 100 gallons to travel 16080 miles, your MPG would be 160.8. Since you know the gallons and the distance, speed is not a factor in this particular equation.

360miles/5 mpg = 72 gallons 72 gallons times 2.80 per gallon is 201.60

232.96 total. The capacity of the tank is irrelevant. To travel 416 miles at a rate of 5 miles per gallon uses 83.2 gallons. 83.2 gallons at a cost of 2.80 per gallon is 232.96 !

800 miles @ 25 miles/gallon = 800/25 = 32 gallons.32 gallons @ 4 dollars/gallon = 32*4 = 128 dollars.800 miles @ 25 miles/gallon = 800/25 = 32 gallons.32 gallons @ 4 dollars/gallon = 32*4 = 128 dollars.800 miles @ 25 miles/gallon = 800/25 = 32 gallons.32 gallons @ 4 dollars/gallon = 32*4 = 128 dollars.800 miles @ 25 miles/gallon = 800/25 = 32 gallons.32 gallons @ 4 dollars/gallon = 32*4 = 128 dollars.

miles Ã· (miles/gallon) * ($/gallon) = miles * (gallons/mile) * ($/gallon) = (miles * gallons * $) / (miles * gallons) = $ So divide 560 mi by the vehicle's fuel economy, then multiply the quotient by the fuel cost.

870 miles divided by 22 miles per gallon =gallons 870/22 = 39.5 gallons

miles=458 gallons=19.2 miles per gallon=miles/gallon 458/19.2=23.854 mpg

If you are driving 350 miles and the vehicle is getting 20 miles per gallon, divide 350 by 20 and you will need 17.5 gallons of fuel travel this distance. 17.5 gallons X $3.65 per gallon, equals $63.88.

215 divided by 30 = 7.166 gallons of fuel used.

480 miles @ 20 miles per gallon = 24 gallons needed 24 gallons @ $3.75 per gallon = $90