Q: If A car travels for a half hour at a speed of 40km how far does the car go?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

40km per hour

666.67 seconds

Speed = 85/2.5 = 34 mph

40 km per hour. 20 x 2 because that is in a half hour.

40km/hour

It's 25 miles per half-hour, and it's also 50 miles per hour.

Average speed is distance over time, so (25 + 35)/(.5 + 1.5) = 60/2 = 30 km/hr

Just divide distance by time to get speed.30 miles / 1.5 hrs = 20 MPH

If a car travels 50 km in a half hour, it would travel 100 km in one hour. Therefore, a car traveling 50 km in a half hour is averaging 100 km per hour.

3-4 Miles Per Hour

Ok but did I ask?

60 km an hour