Q: How many minutes it takes for 1 mile by car by 45 mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

A minute

2-3 mintues in a car ride

For the above car, speed is=60m/h=60 miles in 1 hour=60 miles in 60 minutesIf the car takes 60 minutes to cover 60 miles,Then, the time duration in which the car covers a mile is=60/60 minutes=1 minuteTherefore, it can be said that it takes 1 minute to do 1 mile in 60 miles an hour.

It takes one minute- there are 60 minutes in a hour, so if the car is doing 60mph, then it's travelling a mile every minute.

At 60 miles an hour, one minute.

Let us assume that the car has zero acceleration, and will remain the same speed.We will start with the time it takes to travel 1 mile. Since a car going 60 miles per hour takes 1 minute to go one mile ( 60 minutes divided by 60 miles equals 1 ), it will take 3minutes for a car going 20 miles per hour to travel 1mile ( 60/20= 3. )If it takes 3 minutes to travel 1 mile, then it will take 27 minutes to travel 9 miles( 3* 9= 27. )

4 minutes. The last car on the train is the best way to think about it. That car has to travel the length of the train(1 mile) and also the length of the tunnel( also 1 mile). The total distance would be 2 miles, obviously. So if the train were traveling at 60mph it takes 1 minute to go 1 mile, but since it is going 30mph, it would take two minutes to go 1 mile.

Not hours, 8 minutes at 60 mph

It takes around 7 hours and 30 minutes to travel from Glasgow to Orkney by car and by ferry.

15 miles per hour.

1 mile per minute

not enough information to answer, we need the acceleration rate