Q: How do you find the velocity of a car when it travels 200 km in 4 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

If a car travels 200 km in 2 hours, it will be traveling at the speed of: 200 km/2 hours = 100 km/h (62 mph)

200 miles / 4 hours = 50 mph

Positive velocity will move you 200 miles east in 4 hours traveling at a constant speed.

To travel 200 miles east in 4 hours, your velocity vector would need to have a magnitude of 50 miles per hour eastward. This constant speed will ensure that you cover the 200 miles in the given time.

To find the velocity, use the formula: momentum = mass x velocity. Rearranging the formula to find velocity gives you velocity = momentum / mass. Plugging in the values gives velocity = 45,000 kg m/s / 200 kg = 225 m/s.

80 miles per hour. All you have to do is divide 200 by 2.5.

1600 / 80 = 20 hours by train 1600 / 200 = 8 hours by plane it will take 20 - 8 = 12 hours more by train

Distance = Rate * Time or, for our purposes, Rate = Distance/Time Rate = 200 miles/4 hours = 50 miles per hour ==============

200 km per hr

30 minutes

200 miles in 3 hours 20 minutes.

100 mph. And that's one very fast cat!