Study guides

☆☆

Q: A car travels 288 miles in 6 hours At that rate how many miles will it travel in 8 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Cars & Auto

It travels 288 miles in 4 hours 30 minutes at that speed.

If you are travelling at 60 miles per hour, then you will travel 144 miles in 2 hours and 24 minutes.

In terms of interstate travel on highway with 60mph+ speed limits and limited (if any) breaks, about 4 and a half hours of traveling. 60mph = 60 miles of travel in 1 hour 279/60 = 4.65

It depends how fast you're going, if you're going 60 mp/h, then 10 hours.

250 (miles) / 70 (mph) = 3.57 (hours)

Related questions

288 miles

Type your answer here... The car will travel 330 miles in 6 hours.

A car travels 238 miles in 3 hours and 30 minutes .How many miles does it travel per hour?

2.5 * 40 = 100 miles

It travels 288 miles in 4 hours 30 minutes at that speed.

It travels 100 miles in 2.5 hours.

40 x 2.5 = 100 miles.

55 x 6 = 330 miles.

15 hours and 2 minutes.

135 miles. (45 x 3 = 135)

65 x 4 = 260 miles

224 miles

People also asked