Study guides

☆

Q: How long would it take you to travel 80 miles if you going 80mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Natural Sciences

1 light year is 5.88 × 10^12 miles. dividing by 80mph we get 73,500,000,000 hours, which is 8,390,411 years

3.84 minutes

1.9 years.

It would take about 4 hours and 40 minutes.

88 / 70 = 1.25714 60 x 1.25714 = 75.4284 Answer: just over 75 minutes

Related questions

1 hour

1520640000ft ie. 80mph = 422400fft/h 1hr = 3600s 422400x3600= 1520640000ft

It takes one hour to drive 80 miles at 80mph.

Time = Distance/Speed = 700 mi / 80 mph = 8.75 hours.

If you you travel 3 miles, you would get 3 miles far.

One hour

it depends how fast you are going. If you are going at a speed of 80mph, it would take you around 3.9 hours (around 3 hours and 50 minutes)

5

1 light year is 5.88 × 10^12 miles. dividing by 80mph we get 73,500,000,000 hours, which is 8,390,411 years

Dividing distance travelled by speed gives 100/80 = 1.25 hours or 1 hour 15 minutes.

You would travel 60 miles in 1 hour

37 minutes and 30 seconds.

People also asked