Best Answer

26 PAYPERIODS TIMES 14 DAYS IN A BIWEEKLY PAY PERIOD=364 DAYS

365 DAYS IN A YEAR - 364 PAID DAYS A YEAR=1 DAY LEFTOVER

11 years x 1 day left over= 11 days

2 leap years in those 11 years= 2 extra days

11 days +2 days= 13 days

365 days IN A YEAR + 13 days ACCRUED DAYS AFTER 11 YEARS= 378 days

378 TOTAL DAYS DIVIDED BY 14 days IN A PAYPERIOD= 27 pay periods

SO THE ANSWER IS EVERY 11 YEARS SINCE THE LAST 27 PAYPERIOD YEAR SO DEPENDING ON YOU PAY DATES YOU WILL RECEIVE 27 PAYCHECK THE YEAR OF OR THE FOLLOWING YEAR.

More answers

There will be 26 pay periods in 2011 regardless if your first pay of the year is the week of January 7 or January 14.

which form is used to report wages and how often is filed

26 just like every year.

2.6

Lvl 1

21

Q: How often will there be 27 biweekly pay periods in a year?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

26

there r 52 weeks.. so biweekly would make 104 pay periods No, you divide 52 by 2 if you are paid biweekly, therefore there are 26 pay periods in a year. There would be 104 pay periods if you were paid twice a week, not paid once every 2 weeks.

Biweekly.

Biweekly means every two weeks that should be around 24 pay periods.

Semimonthly - 24 pay periods a year Bi Weekly - 26 pay periods a year. Number of Withholdings an payovers equal pay periods

Semimonthly, 24 times a year. Biweekly, 26 times a year. Weekly, 52 times a year. Monthly, 12 times a year.

11 x 8 hours = $88 per week. Thatis 88x 2 = 176$ biweekly, and over the year x 26 pay periods =176*26 = $4576. It doesn't depend on how often you're paid.

Semimonthly, 24 times a year. Biweekly, 26 times a year. Weekly, 52 times a year. Monthly, 12 times a year.

$1,538.46- BEFORE taxes are withheld. There are 52 weeks in a year, 26 bi-weekly pay periods. So divide 40,000 by 26.

It is very easy. You just take the biweekly gross amount on the paycheck and multiply it by 26 which is the number of 2 week periods in a year. Then you divide this total by 12 because there are 12 months in a year. The result is your monthly pay. Geez. How much simpler can a question be? Do I win a car?

There are normally 26 pay periods per year when you get paid biweekly. Since you get paid every 14 days it is possible to have 27 (26 x 14 = 364) and a year has 365 or 366 days). This occurs every 11 or 12 years. Years are never shorter, so you will not have a 25 pay period year.

If your paid biweekly and received 3 pays in October 2009: Oct. 2nd, 16th and 30th. In 2010 April will be your next 3 pay month: April 2nd, 16th and 30th.