Q: How many years is in 140 weeks?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 20 weeks in 140 days.

To calculate this, simply divide the number of days by seven days in one week. The answer is 20 weeks. (140 / 7 = 20 weeks)

20wx7d=140 days

12 months = 1 year so 140 months = 140/12 years = 11.66... years.

there are 211 weeks in 4 years and 3 weeks

Related questions

There are 20 weeks in 140 days.

There are 7 days in one week. Therefore, 140 days is equal to 140/7 = 20 weeks.

980 i think :)

To calculate this, simply divide the number of days by seven days in one week. The answer is 20 weeks. (140 / 7 = 20 weeks)

84

7x20=140

20wx7d=140 days

12 months = 1 year so 140 months = 140/12 years = 11.66... years.

There are 7 days in 1 week so 20 weeks will have 140 days.

there are 211 weeks in 4 years and 3 weeks

208 weeks are in 4 years.

38 years, 24 weeks